NAT

Creating an attic ensuite of an expansive bungalow: a master, study, family hall and a semi outdoor terrace was recreated from the relayout we executed.

Rhythm and Sound were the inspiration language for the place, much inspired by the avid lover of music can be found throughout the design, from the bedhead, the composed screen and the extensive wardrobe design where strips of different width, material and dimension were interlaced like the keys of a music score.

Embracing the entrance fronts the rhythmic privacy panel screen crafted with brass, copper metal and black frame, acts also as backdrop of the tv console. A row of wardrobe panels lies an unseeingly entrance to the bathroom, hidden yet complete. Multi oriented wood veins panel in various degrees were effortlessly accentuated in the study room, continuing the rhythmic theme into the space.

× How can we help you?